The Start-up Factory

Op donderdag 08/11/2018 organiseert JCI Oudenaarde de The Start-up Factory. Op deze pagina tref je alle nuttige informatie rond dit evenement aan.

Praktisch

  • donderdag 8 november 2018 vanaf 19u30
  • Bedrijfsgebouwen Willy Naesens, Kouter 3 te 9790 Wortegem-Petegem
  • Hapje en drankje inbegrepen in de fee
  • Inschrijvingen: € 10,00
  • Vragen, suggesties of opmerkingen: mail de commissiedirecteur


Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 01/10/2018 op deze pagina.

Programma

19u30: Onthaal met drankje

20u00: Intro door voorzitter JCI Oudenaarde

20u05: Bedrijfsfilm Willy Naessens

20u15: Pitches door 5 bekende start-ups

20u45: Panelgesprek

21u15: Netwerkmoment

22u30: Einde


Moderator : Louis De Pelsmaeker

Special guest: Willy NaessensDeelnemende Start-ups

Helena Geeraert- Wonky

Healthy snacking and rescuing vegetables simultaneously, that’s Wonky! While 45% of all fruits and vegetables is wasted, we’re increasingly searching for healthy snacks.
Wonky is the solution to both!

Korneel Desmet- Re-Treated

Re-Treated leert professionals hun kostbare tijd te laten renderen door hen time-outs te gunnen en hen de juiste tools aan te reiken. Geen coffee break of dolce far niente dus, maar pauzes met impact. Vanuit de overtuiging dat tijd het hoogste goed is, haalt Re-Treated deelnemers weg van de stress, de notificaties en de brandjes die zonodig geblust moeten. Het jonge bedrijf gelooft in leiders sterker maken door hen rustpunten aan te bieden. Zonder digitale afleidingen, mét professionele coaching en op adembenemende locaties.

Gunther Ghysels - Get Driven

Get driven maakt uw eigen persoonlijke chauffeur betaalbaar. Reistijd omzetten in werktijd voor zakenmensen is hun missie door studenten op te leiden en te laten plaats nemen in de wagens van de klanten. De momenteel 150 actieve drivers gaan binnenkort aan de slag via een app in Appstore in 3 verschillende landen.

Jorgo Struyve - Boogo

Wanneer je kiest voor een Boogo-dessert, kies je voor authenticiteit en pure smaken. Ijscrème en sorbetijs vervaardigd met de grootste zorg voor kwaliteitsvolle ingrediënten.
De perfect uitgebalanceerde combinatie van 5% alcohol met room- of sorbetijs zorgt bijgevolg voor een krachtige, pure en ongekende smaaksensatie. Boogo staat voor genieten. Genieten van uitzonderlijke smaken, en dit op een milieubewuste manier door onze duurzame verpakkingen. Genieten van een dessert waar je niet genoeg van krijgt. En dat is helemaal niet erg, want onze Boogoproducten worden gezoet met de natuurlijke Stevia-zoetstof en zijn dus laag in calorieën.

Matthias Browaeys - Win Winner

Gestart vanuit een passie voor groeiende ondernemingen. In 2016 startten Matthias Browaeys en Aelbrecht Van Damme een platform voor de winwinlening en de tax shelter voor starters. Dit matchmakingplatform creërden zij op basis van fiscaal interessante maatregelen, zodat jonge ondernemers op deze plek hun financieringsnood kenbaar konden maken. Al snel werd duidelijk dat het aanbod de lading niet dekte.
Zo werd het dienstenaanbod van WinWinner in 2017 uitgebreid met een uniek proces, waarbij nu zowel ondernemers als investeerders van a tot z begeleid worden.