The Start-up Factory 2.0

Op donderdag 07/11/2019 organiseert JCI Oudenaarde de The Start-up Factory 2.0. Op deze pagina tref je alle nuttige informatie rond dit evenement aan.

Praktisch

  • donderdag 7 november 2019 vanaf 19u30
  • Bedrijfsgebouwen Willy Naessens, Kouter 3 te 9790 Wortegem-Petegem
  • Hapje en drankje inbegrepen in de fee
  • Inschrijvingen: € 15,00
  • Vragen, suggesties of opmerkingen: mail ons


Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 01/10/2019 op deze pagina.

Programma

19u30: Onthaal met drankje

20u00: Intro door voorzitter JCI Oudenaarde

20u05: Bedrijfsfilm Willy Naessens Group

20u15: Interview met Wily Naessens

20u30: Pitches door bekende start-ups

21u00: Panelgesprek met de bekende ondernemer Andy Verbauwhede

21u30: Netwerkmoment met een hapje en een drankje

23u00: Einde


Moderator : Cynthia Reekmans

Cynthia Reekmans

Special guest: Willy Naessens

Deelnemende Start-ups

Thuiszorg Webshop

Oprichter en zaakvoerder van Thuiszorg Webshop, David Lebbe, zal zijn ervaringen komen delen. Deze start-up richt zich met zijn thuiszorg hulpmiddelen op senioren die langer zelfstandig thuis wensen te wonen. De jonge onderneming zag het levenslicht met medewerking van Startit@KBC. Een nog zeer jonge Start-up (2017) die onlangs een overname deed en zo, in zijn sector, nummer 1 in België is geworden.


Café Gusta

Jasmien Vuye is een van de enige vrouwelijke koffiebranders in België.  Haar grote liefde is koffie. En van haar liefde maakte ze haar beroep. In december 2017 startte Jasmien haar eigen artisanale koffiebranderij: Café Gusta, en dit in Oudenaarde.

Dare to Date

Laat Tinder voor wat het is! Is sociale media wel de plek waar we op zoek willen gaan naar onze levenspartner? De start-up Dare to Date laat het swipen voor wat het is en trekt resoluut de kaart van offline daten. Het opzet is eenvoudig: 30 singles samenbrengen op een sfeervolle locatie, ze gezellig laten keuvelen en misschien groeit er wel vriendschap of liefde. Heleen Van Oost zal met veel passie haar ondernemersverhaal vertellen. En de schaalbaarheid naar de omringende landen of misschien verder?...

Beerselect

De Belgische biercultuur is springlevend. De craft brouwerijen schieten al een paar jaar als paddenstoelen uit de grond, ze knagen aan het marktaandeel van de bierreuzen. De Gentse start-up BeerSelect wil die honderden kleine artisanale spelers ondersteunen en ontzorgen, sinds kort zelfs met een eigen brouwerij. Zo moeten de brouwers zich met niets anders bezighouden dan nieuwe smaken en nieuwe recepten.Men haalde recent via een kapitaalsronde maar liefst €900.000,00 op! Wout Meuleman zal je er alles over vertellen!

Met dank aan onze partners: